top of page

Diensten

Iedereen wordt vroeg of laat geconfronteerd met een belastingaanslag. Of deze nu hoog uitvalt of juist laag, het is prettig om te weten dat er optimaal gebruik is gemaakt van alle belastingfaciliteiten. Zo betaalt u nooit meer dan noodzakelijk is.

VH Belastingadvies verzorgt bijna alle belastingaangiften, van de inkomstenbelasting tot de vennootschapsbelasting en van de omzetbelasting tot de dividendbelasting. We maken hierbij gebruik van de modernste software en - in de meeste gevallen - elektronische gegevensuitwisseling met de Belastingdienst, zodat de aangiften snel en efficiënt kunnen worden afgewikkeld. Het spreekt voor zich dat we er alles aan doen om de aanslag voor u zo gunstig mogelijk uit te laten vallen.

Voor ondernemers kunnen we bovendien de jaarstukken opstellen, waarna we uitgebreid de tijd nemen om de resultaten en de financiële en fiscale positie te bespreken.

Ook voor het indienen van bezwaar- en beroepschriften en voor aangiften van successie of schenking kunt u bij ons terecht.

We hechten veel waarde aan permanente bijscholing. Door voortdurend cursussen te volgen en vakliteratuur te bestuderen blijven wij op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen.

bottom of page