top of page

Particulieren

De meeste mensen ontvangen jaarlijks een belastingbiljet van de Belastingdienst. De Belastingdienst wil het biljet ingevuld retour hebben voor 1 april. U heeft echter weinig tijd en zin zich te verdiepen in de belastingwetgeving en om aangifte te doen. Het liefst zou u wel zoveel mogelijk geld besparen op uw belastingaangifte. Wij helpen u graag.

Bij VH Belastingadvies wordt uw aangifte professioneel ingevuld. Het enige wat u zelf hoeft te doen is alle benodigde stukken te verzamelen en een afspraak met ons te maken. De aangifte wordt veelal ingevuld bij u thuis, in principe bent u dan binnen een uur klaar.

Indien u een P-biljet of E-biljet heeft ontvangen van de belastingdienst bent u verplicht deze ingevuld terug te sturen voor 1 april aanstaande. Maak dus snel een afspraak met ons en laat uw formulier invullen. Indien u geen biljet heeft ontvangen, kan het toch lonend zijn een formulier in te vullen. Misschien krijgt u wel geld terug. Als blijkt dat u geld terug kunt vragen, dan vullen wij een T-biljet voor u in.

Tarieven

Aangiften voor particulieren € 60,- voor alleenstaanden en € 70,- voor partners / gehuwden (inclusief BTW), mits gegevens duidelijk en helder worden aangeleverd. Indien sprake is van echtscheiding, aan- en/of verkoop van uw eigen woning of buitenlandse belastingplicht, gelden andere tarieven.

Afhankelijk van de reisafstand / reistijd kunnen er voorrijkosten in rekening gebracht worden.

bottom of page